blog-thumb-naile

Wat is de beste koelkast aanbieding van 2021?

Wat is de beste koelkast van 2021? Lastig om te beantwoorden, omdat het maar net afhangt van jouw specifieke wensen aan het model. Daarom heeft KoelkastenVergelijken.nl een handige blog geschreven, waarin we van verschillende modellen koelkasten de beste koop koelkast van 2021 benoemen. Dat niet alleen, we vertellen je ook bij welke webwinkel je op dat moment de beste aanbieding pakt. Doe er je voordeel mee!

Top 8 beste koelkasten

Van budget keuzes tot luxe opties en van prachtige Amerikaanse koelkasten tot energiezuinige inbouwmodellen, wat is de beste koop koelkast voor jou?

Beste goedkope inbouw koelkast: Bosch KIR18NFF0


Beste deal voor dit product:
€473,87

Beste goedkope inbouw koelkast: Bosch KIR18NFF0

Bij het merk Bosch weet je eigenlijk wel dat het goed is. En als je dan ook nog eens de aantrekkelijke prijs ziet van deze inbouw koelkast dan weet je dat dit een uitstekende prijs-kwaliteitskeuze is. Hij heeft een inhoud van 150 liter inclusief MultiBox. Deze transparante lade is zo ontworpen dat groenten en fruit extra lang goed blijven (beschermd tegen condensatie). De draairichting van de deur is standaard naar recht, maar optioneel kun je hem naar links laten omzetten. Deze koelkast is stil (37 dB) en heeft afmetingen van 87,4x54,1x54,2. Kies jij voor deze goedkope Bosch koelkast?

Beste goedkope Amerikaanse koelkast: Inventum NH010


Beste deal voor dit product:
€699,00

Beste goedkope Amerikaanse koelkast: Inventum NH010

Als het aankomt op een aantrekkelijke prijs voor een Amerikaanse koelkast dan is de Inventum NH010 jouw nieuwe pareltje in huis. Wat hem speciaal maakt is dat je voor dit aankoopbedrag ook een ijstwister krijgt voor het maken van ijsblokjes. En dat hoort er bij een Amerikaans model toch wel een beetje bij, vind je niet? Verder heeft dit vrijstaande model mega veel opbergruimte. Je kunt namelijk ook nog van alles kwijt in de twee deuren. Een stevig en mooi design dat weinig lawaai maakt. De afmetingen zijn 178,6x91x64,3 centimeter. Word dit jouw nieuwe Amerikaanse koelkast?

Beste goedkope koel-vriescombinatie: Veripart VPKVC143


Beste deal voor dit product:
€379,00

Beste goedkope koel-vriescombinatie: Veripart VPKVC143

Waar de meeste goedkope koel-vriescombinaties energieklasse F hebben, is deze Veripart VPKVC143 net iets energiezuiniger met energieklasse E. Bovendien hoef je hem slechts 2 keer per jaar te ontdooien (dat is weinig vergeleken met de meeste budgetmodellen, maar als je nooit wilt ontdooien kies je beter voor een premium model). Deze koel-vriescombinatie is redelijk compact, maar is van binnen zo ingericht dat je er veel in kwijt kunt, tot 170 liter. De afmetingen zijn 143x54x55 centimeter. Hij is voorzien van groentelade waarin je voedsel extra lang vers houdt. Pak jij deze scherpe koelkast aanbieding?

Beste goedkope vrijstaande koelkast: Veripart VPKK701


Beste deal voor dit product:
€249,00

Beste goedkope vrijstaande koelkast: Veripart VPKK701

We hadden het merk Veripart al genoemd bij beste koel-vriescombinatie, en ook als voordelige vrijstaande koelkast komt hij uitstekend uit onze test. Want ook dit model is weer heel energiezuinig. Hij heeft energieklasse D. Dat wil zeggen dat de energiekosten gemiddeld gezien uitkomen op slechts enkele tientjes per jaar. Tel daar de super aantrekkelijke prijs bij op en je hebt een interessante aankoop voor iedereen die op zoek is naar een tafelmodel koelkast. De afmetingen zijn 85x55x57 centimeter. Met een gewicht van 28,5 kilo is hij tevens relatief gemakkelijk te verplaatsen. Ideaal voor kleine gezinnen of bijvoorbeeld als extra drankkoelkast!

Beste premium inbouw koelkast: Bosch KIR41ADD0


Beste deal voor dit product:
€788,00

Beste premium inbouw koelkast: Bosch KIR41ADD0

We hebben als beste inbouw koelkast gekozen voor de Bosch KIR41ADD0. Dit omdat het model tot de beste groene keuzes behoort voor inbouw koelkasten (zonder vriescombinatie). De energieklasse is D. Net als bij de voordelige Bosch inbouw koelkast in deze top 8 kun je bij dit model ook de draairichting van de deur aanpassen naar links (is standaard rechts). Hij maakt amper geluid met 34 dB. De EasyAccess plateaus kun je eenvoudig verplaatsen en zo de koelkast naar wens inrichten. Natuurlijk wordt ook dit model geleverd met speciale anti-condens vershoudbak. Tevens ontvang je een eierrekje. Een topklasse inbouw koelkast met afmetingen van 122,5x56x55 centimeter.

Beste premium Amerikaanse koelkast: LG GMX945MC9F


Beste deal voor dit product:
€2.949,00

Beste premium Amerikaanse koelkast: LG GMX945MC9F

Zoek je een Amerikaanse koelkast met alles erop en eraan? Dan is de LG GMX945MC9F InstaView Door-in-Door iets voor jou. Een luxe matzwart design met dispenser voor ijsblokjes en koud water. Wat super tof is aan dit model is dat hij een deur in een deur heeft. Plaats achter deze deur de producten die je het meest gebruikt (bijvoorbeeld melk of frisdrank) en bespaar hierdoor veel energie. Bang voor nare luchtjes hoef je bovendien niet te zijn dankzij de Pure-N-Fresh luchtfilter. Ook bevat deze koelkast een no-frost vriesvak. De afmetingen zijn 179,3x91,2x74,4 centimeter. Ontdek meer van deze premium en stille Amerikaanse koelkast en maak het de eyecatcher in jouw woning!

Beste premium koel-vriescombinatie: Samsung RB34T605CB1


Beste deal voor dit product:
€779,00

Beste premium koel-vriescombinatie: Samsung RB34T605CB1

De Samsung RB34T605CB1 is geen grijze muis onder de koelkasten. Deze luxe koel-vriescombinatie heeft energieklasse C en maakt zeer weinig lawaai. Met 35 dB hoor je nauwelijks dat die aanstaat. Tel daar een prachtig én praktisch design bij op. Zo is hij voorzien van Optimal Fresh+ lade met 2 apart instelbare zones voor temperatuur. Hierdoor kun je vlees bijvoorbeeld op een andere temperatuur bewaren dan fruit en groenten. Met de Humidity Fresh functie kun je zelfs de luchtvochtigheid instellen. De afmetingen zijn 185,3x59,5x65 centimeter. Ga jij voor dit topklasse model?

Beste premium vrijstaande koelkast: Liebherr KBef 4330-21


Beste deal voor dit product:
€1.249,00,- €1.149,00

Beste premium vrijstaande koelkast: Liebherr KBef 4330-21

Stil (37 dB), energiezuinig (klasse D) en lekker groot met een strakke uitstraling, dat is de Liebherr KBef 330-21. Dit 1-deurs model heeft een inhoud van maar liefst 372 liter. De afmetingen zijn 185x60x66,5 centimeter. De 5 plateaus richt je naar wens in. Daarnaast is hij voorzien van 3 groentelades. Groot voordeel is dat hij ook in de schuur of garage geplaatst kan worden, hij kan namelijk tegen lage temperaturen. Leuke bijkomstigheid: je kunt deze smart koelkast via app bedienen. Waarom dat handig is? Dan kun je de temperatuur verlagen op afstand, bijvoorbeeld als je net verse groenten aan het kopen bent in de supermarkt of wanneer je bij thuiskomst van een dagje weg wilt genieten van een extra koude versnapering. Dit model is zilverkleurig, maar hij is ook in wit verkrijgbaar. Met dit model kun je in ieder geval heel veel voedsel en drankjes kwijt!